PALAUTUKSET JA REKLAMAATIOT


Palautukset

Etä- ja kotimyyntilain mukaan kuluttajana sinulla on aina 30 päivän peruutusoikeus. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen tänä aikana, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Olet vastuussa palautettavasta tuotteesta, joten on erittäin tärkeää, että palautat sen vahingoittumattomassa alkuperäispakkauksessa ja lähetät mukana myös kaikki saamasi asiakirjat ja ohjeet.

Merkitse palautukseen selvästi Ani Who AB, liitä mukaan tilausnumerosi ja lähetä paketti seuraavaan osoitteeseen:

Bonver Logistics
Att: Ani Who AB
Gåshaga brygga 1
181 85 Lidingö
Sweden

Vastaanotettu ja hyväksytty palautus hyvitetään 30 päivän kuluessa.


Reklamaatiot

Ruotsin lainsäädännön mukaan kuluttajalla on mahdollisuus tehdä tuotteesta reklamaatio enintään kolmen vuoden ajan tuotteen ostamisen jälkeen, kuitenkin kohtuullisen ajan kuluessa virheen havaitsemisesta. Reklamointioikeus koskee virheitä, jotka voidaan katsoa johtuviksi tuotteen valmistuksesta, eikä se siis koske normaalia kulumista tai vanhenemista.

Ani Who AB pidättää oikeuden ensisijaisesti korjata virheen, toissijaisesti toimittaa uuden tuotteen ja viimeisenä vaihtoehtona hyvittää tuotteen hinnan. Ota palautuksia koskevissa asioissa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen info@ani-jewels.com. Huomaa, että Ani Who AB ei vastaa palautuskuluista.

Ani Who AB arvioi tuotteen vastaanotettuaan sen ja ottaa sinuun yhteyttä lisätietoja varten. Vastaanotettuamme palautetun tuotteen käsittelemme asian 30 päivän kuluessa.

Mahdollisissa kiistatapauksissa noudatamme kuluttajariitalautakunnan päätöstä.

Omat sivut

Oletko unohtanut salasanasi?

Et ole lisännyt yhtään tuotetta ostoskoriin. Jatka ostoksia

Syötä sähköpostiosoitteesi

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

MERKINTÄ. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnanalennuksen toteutumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.